3 tips til mere overskud i hverdagen

Er du en af de mange danskere, der lever i en stresset hverdag, hvor der ikke er meget overskud til at gøre det, som du egentlig gerne vil? Mange har en hverdag, hvor der næsten kun er tid til de daglige pligter, og hvor overskuddet er langt væk. Men fat mod! Der kommer 3 tips til hvordan du kan få mere overskud i din hverdag her.

Læg en plan for ugen

For at få mere overskud i hverdagen er en ugeplan vejen frem. Sæt dig ned i slutningen af den foregående uge, evt. sammen med din familie og tænk over hvad der skal ske i næste uge. Læg en plan for alle de aktiviteter der er, så du kan se, hvor der er tid til overs.

Hvis du, er en af de mange danskere der bruger sin smartphone til alting, kan du overveje at lægge ugeplanen der. Så har du den hele tiden med dig, og kan hele tiden kigge, om du har tid til at lave flere aftaler. På den måde, kan du nemmere undgå at blive overbooket.

Når du er i gang med at lægge en ugeplan, kan du samtidig lægge en madplan for den kommende uge. Aftensmaden er for mange familier et stressende aspekt i hverdagen, men hvis du har en madplan er det nemmere at overskue, fordi så er aftensmaden besluttet på forhånd.

Sæt en eftermiddag af til noget du gerne vil

Når du har ugeplanen, kan du se hvornår der er tid til overs i den kommende uge, og du kan så sætte en eftermiddag af til noget du gerne vil. Hvis du skriver ind i kalenderen, at denne her eftermiddag skal der ikke gøres rent, men du skal i stedet slappe af, bliver det nemmere at overholde det. Hvis du ikke har skrevet i kalenderen, at du skal slappe af, kan du hurtigt komme til at gøre rent og ordne praktiske ting hele tiden, og så får du aldrig slappet af.

 

Bliv glad for din krop

Hvis du ikke er glad for din krop, kan det godt tage meget af din lykkefølelse i hverdagen, og dermed være med til at tage noget af dit overskud Mange af os er trætte af nogle specifikke punkter på kroppen, og det kan hjælpe dig meget, hvis du enten gør noget ved de punkter eller slutter fred med dem.

Det nemmeste er selvfølgelig at gøre noget ved det, så du slipper af med det, da det godt kan være svært at slutte fred med noget, som man er utilfreds med.

Er det fx nogle bumser som du er utilfreds med, kan du prøve at købe nogle olier som kan hjælpe dig af med dem, er det nogle rynker i panden kan du overveje en restylane behandling.

Det er dog ikke alt på kroppen, som det er lige nemt at gøre noget ved, og hvis der ikke er noget at gøre, er du nødt til at slutte fred med det, og sige til dig selv, at sådan er det. Hvis du ikke slutter fred med det, som du er utilfreds med, vil det blive ved med at irriterer dig, og tage meget af din glæde i hverdagen.