3 tips til at undgå rynker

Rynker er en naturlig del, af det at blive ældre. Der er nogen der får mange rynker, og der er nogen der får få. Der er også nogen, der får dem tidligt, mens andre først får dem meget sent. Hvis man vil undgå dem helt, skal man ud i diverse kosmetiske operationer, og selv her forsvinder de ikke. Til gengæld kan man se mange eksempler på, hvor man mister lidt af ansigtsmimikken og hvor resultatet er alt andet end naturligt.

Man kan ikke undgå rynker, eller i hvert fald ikke alle rynker, men der er ting man kan gøre for at forebygge rynkerne lidt. På den den danske blog Stayclassy, der især handler om kvindemode har vi fundet et par gode tips til hvordan du kan udskyde eller måske endda helt undgå NOGLE typer af rynker.

1: Stop med at ryge

Forhåbentlig ryger du ikke, og hvis du gør, så skal du stoppe med det samme. Det er der mange sundhedmæssige årsager til, men faktisk også hvis du vil undgå rynker. Der er toksiner i cigaretter, og disse nedbryder kollagenet i vores hud, og manglen på dette giver rynker. Samtidig giver rygning de rynker omkring munden, som de fleste nok har set.

2: Stop med at stresse

Stress er ikke noget man vælger til, og det er derfor også svært at vælge fra. Men udover at stress er usundt for psyken, så er det også usundt på de fysiske plan. Jo mere stresset man er, jo usundere er man nemlig også. Jo mere du kan undgå stress, jo bedre vil du få det, og jo bedre vil du sove. Søvn spiller en kæmpe rolle i vores generelle sundhed.

3: Pas på solen – også om vinteren

Vi ved det godt – solen er utrolig farlig for vores hud. Alligevel er der mange af der tilbringer utrolig mange timer uden den rette beskyttelse. Solforbrændinger og skoldninger ødelægger ligesom rygning kollagenet. Jo mere brun du bliver, jo mere udsætter du også din hud for. Der er mange der husker at putte solcreme på om sommeren, men der er meget få der får det gjort om vinteren. Især hvis der er sne og solen skinner, kan det være meget hårdt for huden.

Det var tre “nemme” tips, du kan læse endnu flere her.