5 kosttilskud, du bør inddrage i din hverdag

Det er dokumenteret, at helseprodukter er godt for kroppen, og effekten er en gladere livsførelse med energi, overskud og bedre velvære. Men er man ikke helt med på at indføre hele skaren af gode kosttilskud, kan man dog vælge at tage fem af de vigtigste, som alene også hjælper din krop til et sundere liv.

#1 Fiskeolie

Fiskeolie indeholder tre sunde fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan danne, og disse fås normalt gennem indtag af fisk. Indeholder din madplan dog ikke så megen fisk, kan du med fordel få din dosis af fiskeolie gennem kosttilskud. Kosttilskuddet består af en tablet, man dagligt indtager, hvorved man får de eftertragtede fedtsyrer. Disse er omega 3, EPA og DHA. Disse stoffer hjælper kroppen med at fungere optimalt, og det er således en vigtig del af smørelsen til en velsmurt krop uden problemer. Du kan eventuelt se fordelene ved fiskeolie samt i hvilket omfang, disse kan anskaffes hos Bodylab.

#2 Magnesium

Stoffet magnesium er med til at styrke muskler og led samt forebygge træthed, og det er ligesom fiskeolien et næringsstof, man skal bruge, da det derved styrker hele kroppen og dens funktionsdygtighed. Magnesium fås også i tabletter, som man jævnligt kan tage, således man er forsikret om, at man nok skal få den mængde af magnesium, man skal bruge. Omfanget af det konkrete indtag ses på pilleæskerne og bør ikke ignoreres.

#3 Calcium

Calcium er et stof, der styrker blodets størkning, fordøjelsen, knogler og tænder. Calcium er muligvis en af de vigtigste stoffer, når det kommer til kosttilskud, og man kan faktisk gå hen og få det rigtig dårligt, hvis ikke man får den rette mængde calcium. Derfor er det vigtigt, at man altid opretholder et fornuftigt indhold af calcium i sin kost, og kan man ikke få nok gennem den almindelige kost, bør man tage et kosttilskud. Calcium kommer typisk i tabletter sammen med magnesium, og således kan man jo passende slå to fluer med ét smæk.

#4 D-vitamin

D-vitamin får man typisk gennem sollys, og stoffet hjælper den generelle udnyttelse af magnesium og calcium i kroppen. Det betyder blandt andet, at D-vitamin dermed er med til at styrke muskler, tænder samt muskelfunktionen, men specielt derudover er D-vitamin en af de vigtigste stoffer til at styrke immunforsvaret, således at man er mindre modtagelig over for sygdomme og hurtigere kommer på toppen efter anden form for sygdom.

#5 K-vitamin

K-vitamin er ikke nær så almindelig kendt som de ovenfor nævnte kosttilskud. Men ikke desto mindre er K-vitamin en af de vigtige ingredienser til at få sunde knogler. K-vitamin fås – på samme måde som de andre – gennem tabletter, således at det er nemt og ukompliceret at supplere sin kost med dette stof.