5 tips til en nem måde at booke bord – når du skal spise sundt

Hvad er sund mad egentlig? Der findes efterhånden en del definitioner på dét. I “gamle dage” brugte vi madpyramiden som anbefalede masser af kartofler, pasta, brød og generelt bare en god omgang kulhydrat.

De sidste 2-5 år er der efterhånden kommet væsentligt mere fokus på andre måder at spise. Fokus er i særdeleshed flyttet væk fra kulhydrater i retning af eksempelvis paleo, atkins, low carb og lchf. De sidste år er det endvidere stukket helt af med eksempelvis fokus på gluten og laktose.
Hvordan finder man nemmest gode steder at spise efter den diæt man følger?
Find spisesteder efter diæt
Der findes efterhånden flere websites som tilbyder mulighed for at sortere restauranter og spisesteder efter typen af mad de serverer. TripAdvisor er vel ét af de mest kendte steder at finde den slags. I Danmark har vi også sites som eksempelvis Eatie som giver det mest omfattende overblik over danske restauranter.
Hvis du følger nedenstående steps kan du nemt bestille bord på en restaurant som følger lige præcis din måde at spise.
Sådan finder du restauranter i Danmark som serverer sund mad.
Søgning på sund mad
Følg de 4 steps jeg har lavet herunder for at finde synd mad på en nem og hurtig måde.
1) Besøg eatie.dk
2) Brug det store søgefelt til at indsnævre din søgning
3) Skriv f.eks. “low carb” eller “vegetar” hvis det er dét du er på udkig efter
4) Voilá 🙂
Er du interesseret i andet end bare sundt mad?
Sådan finder du de bedste spisesteder i København
Hvis du bor i København og gerne vil finde de bedste spisesteder i København så tjek oversigten på eatie.dk. Her kan du finde de 100 bedste restauranter i hele Københavnsområdet, baseret på indsamlede anmeldelser fra bl.a. Facebook, Yelp, TripAdvisor og Google. Der findes ikke andre sites som tilbyder en lignende ranking af restauranter i Danmark – så eaties liste må siges at være “den officielle” topliste.
God appetit!