6 gode grunde til at gå til kostvejleder

Du har brug for at tabe dig, cykler 6 kilometer til og fra arbejde hver dag og vælger kun rugbrød og råkost i kantinen, men der sker ingenting. Hvad gør du galt? I denne artikel giver vi dig ikke svaret, men derimod 6 grunde til at søge hjælp til at finde ud af, hvad du bør gøre anderledes.

1. De gode undskyldninger får en konsekvens

Når du har en kostvejleder, som venter på dig og forventer, at du har fulgt en madplan, så giver det også større lyst til rent faktisk at følge madplanen.

Her er det ikke længere kun dig selv som ved, hvis du har sløset – du har lige pludselig et større ansvar. Din egne, dine venners og din kærestes forventninger kan bøjes og blødes op af dårlige undskyldninger – det kan en kostvejleders ikke.

2. Du får nye input til madlavningen

Når du får hjælp til at tabe dig af en professionel, så får du naturligvis en masse kendskab til madlavning og nye opskrifter, som gør dig mere kyndig i et køkken.

Ingen længe kan du videreudvikle på opskrifterne. På den måde får du altså en kæmpe portion inspiration til din egen madlavning.

3. Du lærer at spotte kalorier og veje madvarer i hånden

Ved rådgivning hos en kostvejleder, får du automatisk også en masse kendskab til kalorier. Du lærer hvad kalorier er, hvad de ikke er og hvor meget de vejer i de forskellige madvarer.

Derfor er der ikke unormalt, at man efter et forløb hos en kostvejleder eller personlig træner begynder at kunne veje dine grøntsager i hånden og huske, hvor mange kalorier, der er i et givent produkt.

4. Nye sunde vaner giver flere nye sunde vaner

Ligeså snart du ser en forandring, så vil du rent psykologisk begynde at videreudvikle på dine gode vaner. Det behøver ikke at være i forhold til din kost eller motion, men når der kommer mere styr på dit liv på ét plan, vil du måske også blive bedre til at få gjort rent, holde øje med din økonomi eller lignende.

5. Din sundhed bliver sat i system

Under og efter et forløb hos en kostvejleder vil du opleve, at du får nogle åbenbaringer omkring din kost og den indvirkning den har på netop din krop.

På den måde kan man sige, at din sundhed, dit madindtag og meget mere bliver sat i system. Hvilket selvfølgelig også er formålet med kostvejledning. Er du frisk på idéen, så kan du finde kostvejledning i Aalborg, København, Odense og mange andre byer i Danmark.

6. Du opnår et vægttab, fordi du gør hvad du får besked på

Sidst med ikke mindst, så burde du med meget stor sandsynlighed opnå et flot vægttab, hvis du følger din kostvejleders plan. Hvis du gør lige nøjagtig hvad du får besked på, så vil du se resultater, og det må være motivation nok i sig selv.

Og så er det jo ikke så slemt at få en plan der indeholder – nå ja, mad!