7 tips til flottere og sundere hud i ansigtet

Det er svært at ændre et førstegangsindtryk. Dårlig, grim og usund hud giver noget nær det værste indtryk til en potentiel kæreste, kunde eller bare ven, du kan forestille dig.

Tag plejen af huden i ansigtet seriøst. Vi kommer her med 7 gode tips til hvad du kan gøre for at holde huden i ansigtet sund:

Drop de lange bade

Et langt og varmt bud vasker ellers beskyttende olier og cremer væk fra ansigtet og gør dig derved mere disponeret til grim hud. Hold dine bade lidt koldere og kortere.

Brug ansigtscreme

Uanset om du er mand eller kvinde – brug ansigtscreme. Det opretholder hudens naturlige fugtbalance, beskytter mod snavs og mindsker din risiko for at udvikle bumser.

Ansigtscreme er billigt og du har ingen reel undskyldning for ikke at bruge det.

Sweat, baby sweat

Sved er naturens måde at eliminere skadestoffer, der kan ophobes under huden. Du udskiller stofferne, når du sveder. Det er også derfor du begynder at svede, hvis du modtager massage, hvor kroppen også bliver fri for en lang række skadelige stoffer. Massage er ikke en udgift i dit liv, men en investering i velvære.

Drop for mange genstande

Hvis du drikker meget alkohol bliver din blodkar i ansigtet forstørret og du får et mere ’intensivt’ udtryk. Det er ikke pænt; især ikke for kvinder.

Gnid dig ikke i øjnene

Huden i ansigtet er ekstremt følsomt. Du bør ikke gnide eller gnubbe dig i øjnene. Læg let pres over i stedet for, hvis du skal tørre dig og hvis du har fået en myg i øjet, så åben og luk øjnene til den er væk igen.

Vitamin C er din ven

Vitamin C hjælper med at genopbygge huden og holde den sund og ren. De fleste ansigtscremer indeholder naturligt vitamin C, men har du fået en dårlig en uden, så få vitamin C ind ad anden vej som fx vitaminpiller eller frugt.

Drop chips og for fed mad

cola og burger

Du bliver, hvis du spiser.

Hvis din kost består af cola og chips – så du overloader kroppen både på fedt og sukker – ødelægger du også lynhurtigt huden i ansigtet. Den mister glansen og du får en god stak bumser i stedet for.

Inspiration til artiklen kommer fra Besthealthmag.ca.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *