Adidas Power Perfect 2

Er du til høj kvalitet til lave priser? Så er det et par Adidas Power Perfect 2, som du skal have fingrene i. Det er udentvivl en af de mest populære vægtløftersko i Danmark, hvilket skyldes af flere forskellige årsager.

En af de primære årsager er prisen – Du får en vægtløftersko til en af de bedste priser, som udentvivl også er en af de bedste sko du kan få. Skoene har hurtigt vundet en fast plads i de fleste træningscentre og vægtløftningsklubber.

 

Adidas Power Perfect 2 opbygning

Skoen har en traditionel opbygning med en forhøjet hæl, som er med til at give en hævning, hvilket giver en bedre vandring for benene under Squat. Det er en super stabil og virkelig holdbar sko, som sidder godt på langt størstedelens fødder.

Skoen kommer med både snørebånd og velcro lukning, hvilket giver en rigtig god lukning af skoen. Skoen sidder rigtig godt fast, og man er sikker på den optimale støtte på foden når man både kombinere snørebånd og velcro.

 

Forskellen på Adidas Power Perfect 2 & Adidas Powerlift 2.0

Der er stor forskel på disse to sko, og man vil tydeligt kunne mærke forskel i træningscenteret, hvis man prøver begge skoene. Adidas Power Perfect 2 er i langt bedre kvalitet, og hvis man løfter seriøst og løfter tungt så får man meget mere ud af et par Adidas Power Perfect 2 fremfor at vælge et par Adidas powerlift 2.0.

Adidas Powerlift 2.0 er en mere skrabet version i forhold til Power Perfect 2, og man ser typisk Powerlift 2.0 modellen til folk der dyrker crossfit, da den er lettere, og hælen ikke er lige så høj

Så hvis du er på udkig efter et par “rigtige” vægtløftersko, så skal du helt klart vælge Power Perfect 2, da du vil få meget mere for dine penge der. Du vil få en langt bedre sko, hvilket vil gøre dine luft meget bedre.

Det er svært at finde nogle ulemper ved denne sko da den virkelig er gennemarbejdet, og man kan få den til en god pris. Som normalt med Adidas er deres produkt helt i top, men denne sko ligger i en klasse for sig selv, og sjældent har man fået så meget for pengene.

Størrelserne på Adidas Power Perfect 2 er en smule til den lille side, og derfor kan det anbefales at købe en 1/2 til 1/1 størrelse større, end hvad man normalt bruger i sko. På den måde vil du opnå størst komfort i skoene, og få mest muligt ud af dem.

Skoen er kendt for at holde i mange år, og du kan altså derfor bruge disse vægtløftersko i længere tid end bare en enkelt sæson. Det gør bare investeringen i disse sko endnu bedre – Selv efter et par års brug af denne sko, så vil den stadig være i god stand, og du vil stadig kunne løfte i den.

Har du behov for specielle såler, så er det også en mulighed at ligge i skoen.