Den store helseguide: Find den bedste håndcreme på markedet

Du kender det helt sikkert. Efteråret melder sin ankomst, temperaturerne falder, og du får tørre hænder. Det kan en god håndcreme dog sætte en stopper for.

Med den rette håndcreme kan du gå vinteren igennem uden at skulle tænke på at passe og pleje dine hænder. Vi guider dig her til, hvordan du finder den bedste håndcreme på markedet.

Masser af vitaminer: En god håndcreme beskytter huden mod skader

Creme er ikke bare creme. En god håndcreme skal indeholde en række antioxidanter, som beskytter huden mod skader. Kulde og blæst giver tørre hænder, men en vitaminrig creme kan sætte en stopper for, at du får skader på huden.

En vitaminrig håndcreme gør dine hænder stærkere, og det betyder, at du slipper for at skulle tænke på, hvordan du bruger dine hænder, og hvor meget du bruger dem.

Dine hænder har et naturligt forsvar

En god creme hjælper dine hænder med at opbygge deres naturlige forsvar, så de hurtigt kan genfinde deres naturlige fugtighed og smidighed.

Et godt sted at starte er at finde en creme, der indeholder nærende ingredienser som solhat og mandelolie, der hjælper din hud med at finde sin naturlige fugtbalance.

En håndcreme skal virke med det samme

Når du køber håndcreme, skal du huske at vælge en creme, der virker med det samme.

Du bør gå efter en håndcreme, som trænger hurtigt ind i huden, og som gør hænderne fugtige og bløde. Samtidig skal cremen være vandresistent.

Agurk eller æteriske olier: Duften er afgørende

Der findes masser af håndcremer på markedet, og ikke alle er lige gode. Duften afslører ofte, om du har fået fat i en god eller mindre god håndcreme.

En god håndcreme dufter rent og naturligt og giver dig en følelse af velvære. God og frisk duft kommer af naturlige ingredienser, og du bør derfor holde øje med, hvad cremen indeholder.

Du kan med fordel vælge en håndcreme, der indeholder agurkeekstrakt, da ekstrakten hjælper dine hænder med oprette deres naturlige fugtbalance. Du kan også gå efter en creme, der indeholder sesam- og sheaolie.

Cremer i rejsestørrelser: Vælg en creme, som du kan have med dig på farten

Du bør gå efter en håndcreme, som du kan have med dig i tasken. Du får brug for din håndcreme flere gange i løbet af en dag, og derfor er det vigtigt at, at du altid har den ved hånden. Løsningen er en håndcreme i en rejsevenlig størrelse.