Det kan du gøre ved hårtab

Langt de fleste mænd oplever at blive mere tyndhårede med alderen. Mange oplever også, at håret visse steder på hovedet simpelthen forsvinder. Det er en helt naturlig del af udviklingen i takt med, at manden blive ældre. Det kan variere meget, hvornår det sker.

De fleste mænd er ret triste over, at deres hårpragt forsvinder. Dels er det et tegn på, at de er blevet ældre, og dels opleves det for mange som et tab af maskulinitet. Derfor ønsker mange mænd at beholde håret så længe som muligt.

Der findes ingen mirakelmidler

Da der er tale om en helt naturlig proces, så kan du ikke forhindre et hårtab ved for eksempel at smøre en særlig olie eller creme på. Der findes heller ikke nogen shampoo, der kan forhindre hårtab. Det er naturens gang, og det kan du ikke gøre ret meget ved.

For nogle begynder hårtabet at vise sig i en forholdsvis tidlig alder. Allerede før de fylder 30 år, kan det være ret tydeligt. Andre er så heldige at beholde deres hår hele livet. Det kan ligge i generne, og det er der ikke så meget at gøre ved.

Er du disponeret for tidligt hårtab, så er det trist, men sådan er det. I stedet for at håbe på et mirakel, så kan du få foretaget en hårtransplantation. Det er nemlig en metode, der virker.

Den effektive hårtransplantation

I dag er man nået meget langt i forhold til hårtransplantationer. Den kan laves, så det ser helt naturligt ud. Desuden bliver det lavet sådan, at det holder. Det vil sige, at det hår, der transplanteres kommer til at vokse videre på hovedet – som helt almindeligt hår.

Efter sådan en operation vil du derfor kunne genopnå en hårpragt, som du havde engang. På den måde kan du bevare dit gode og sunde udseende, og du har ikke længere komplekser i forhold til dit hår.

Der er bundet meget selvtillid op på vores udseende. Er du utilfreds med dit hår, fordi du er blevet delvis skaldet, så kan du få et boost af selvtillid ved at få håret til at gro igen. Det kan gøres ved hjælp af en effektiv hårtransplantation.

Det er dit eget hår

Ved denne metode til hårtransplantation er det dit eget hår, der anvendes. Lægen tager simpelthen noget af dit eget hår, som gror på steder, som ikke er i fare for at blive tabt. Herefter transplanteres håret med hårrødder på de bare steder og gror videre der.

Det betyder, at det er dit eget naturlige hår, der bliver brugt. Derfor kommer det også til at se helt naturligt ud. Det gode resultat bliver du rigtig glad for.

Det kan være, at du på et tidspunkt må have en transplantation mere, hvis hårgrænsen er faldet yderligere. Sker det, så gentages proceduren, og du vil igen have en fuld manke. Det kan være nødvendigt, hvis du taber håret ret tidligt og vælger at få det transplanteret på det tidspunkt.

En god hårtransplantation er den smarte genvej til en intakt hårpragt.