Har du brug for mere frihed i din travle hverdag?

Mange danskere arbejder alle ugens hverdage i et gennemsnit der svarer til otte timer om dagen. Dog arbejder omkring hver femte dansker mere end 40 timer om ugen. Udover deres arbejde har mange familie, børn der skal hentes, alt det praktiske og det sociale netværk der også skal passes. Det kan være svært i en travl hverdag, at få det hele til at hænge sammen og stadig have sine timer, hvor man kan koble af. Læs mere nedenfor, hvordan du kan gøre det nemmere for dig selv, i en travl og hektisk hverdag.

A group of people on a beach

Description automatically generated

 

Danskerne har færre biler end gennemsnittet i resten af Europa, hvorfor?

Gennemsnittet i Danmark for hvor mange danskere der er indehaver af en personbil, er lavere end andre europæere. I Danmark er der omkring 400-450 personbiler pr 1000 dansker, hvilket giver et godt indblik i, hvor mange danskere der egentlig har en bil til rådighed hver dag. Flere undersøgelser viser at de dansker uden bil, hovedsagligt vælger bilen fra, fordi det er for dyrt. Mange danskere foretrækker derfor at benytte sig at den offentlige transport, og dermed blive afhængige af andre. Danmark er et af de lande i Europa, som har den dyreste offentlig transport, men en af grundene til at danskerne vælger bilen fra, er grundet de høje afgifter der finder sted, når man ejer en bil.

Hvordan kan du få mere frihed i hverdagen uden det bliver for dyrt?

Er du en af de dansker der har en travl hverdag, og ikke har en bil tilrådighed? Så kunne man overveje mulighederne ved at lease en bil. En bil i hverdagen vil spare dig for en masse transporttid, og du vil hurtig få følelses af, at du får tid til meget mere – om det enten er praktisk eller afslapning. Der er mange fordele ved at lease en bil, og én af dem er blandt andet at udgifterne ofte er lavere og du på forhånd kender alle dine udgifter, inden du får bilen. Derudover står leasingselskaberne for alt garanti og service, hvilket også blive et element du ikke skal tænke på.

Er det noget du tænker at der skal prioriteres i hverdagen, kan du gå ind og læse meget mere om leasing og se et bredt udvalg af biler hos nellemannleasing.dk. Her kan du læse om forskellige leasingformer, og hvilke regler der høre indenunder de forskellige typer af leasing. Derudover kan du finde den bil du har tænker der opfylder din behov, både inden for biltype, mærke og model. Du kan selvfølgelig også se de forskellige prisklasser og lave din søgning på bil, efter den prisklasse du tænker er passende for dig.