Hold en anderledes fødselsdag

I løbet af året, kommer man til mange forskellige fødselsdage og arrangementer. Det kan derfor været svært, at huske den ene fra den anden. Men hvis du gerne vil holde en fødselsdag, som dine gæster kan huske, kan du her læse om, nogle af de ting man kan lave, som gør din fødselsdag til en dag som de vil huske.

Løs mysterier sammen

Hvis din venner og dig, godt kan lide, at lave anderledes ting sammen, er Mysteri Makers en god ide. Her samler du dine gæster, også kan i vælge forskellige mysterier der skal løses. Oplevelsen går ud på, at dine gæster og dig selv vælger, hvilken type mysterium i vil løse. Der er forskellige mysterier, at vælge i mellem, og de ligger på forskellige lokations. De kan være uhyggelige, men er samtidig også spændende og sjove. Ens samarbejds- og kommunikationsevner bliver sat på prøve, når man i samarbejde skal prøve, at løse de gåder der er blevet lavet for en. Inde på doc24’s hjemmeside, kan man læse en anbefaling af Mystery Makers. Der kan man også læse meget mere om, de forskellige rum og mysterier man kan prøve. Det er en anderledes måde, at samle sine venner på. Man kan jo selvfølgelig bruge det, som en start på dagen. Man kan så efterfølgende vælge, at spise, eller lave anden aktivitet. Dette afhænger af, hvor lang man ønsker, at dagen skal være.

En fødselsdag med vand

Hvis man skal holde sin fødselsdag, om sommeren, kan man leje en båd. I flere havne har man mulighed for, at leje små både, som ikke kræver sejlbevis. Her kan man selv vælge, hvor mange timer man ønsker, at sejle rundt i f.eks. Københavnskanaler. Man kan så selv medbring drikkevarer, og mad efter eget ønske. Så sejler man eller bare rundt, og hygger sig og nyder det gode vejr. Man kan her også sørge for, at se lav en sejlplan, så man får set nogle seværdigheder på sin tur.

Hvis ikke ens fødselsdag ligger, så det passer med sejlture og lunt vejr, kan man gøre noget andet. Man kan nemlig sige, at alle skal have badetøj med. Så starter man ens fødselsdag med, at i alle går ned og vinterbader. Det er en god måde, at sætte gang i festen. Så laver man noget varm kakao (eventuelt med rom), som man kan drikke efter badningen. Det vil være grænseoverskridende, men også sjovt og anderledes for dine gæster.

Hold en temafest

En temafest i sig selv, er måske ikke så innovativt. Men man kan jo selv vælge, at gøre den mere specielt, alt efter hvilket tema man kører. Man kan jo f.eks. vælge, at holde et børnefødselsdagstema, eller et cocktailtema. Det er her kun fantasien som sætter grænser. Det kan også være, at temaet skal være spil. Så handler det om, at i skal spille en masse forskellige spil, som du har gjort klar. Du kan selvfølgelig også holde et mexicansk eller japansk tema, hvor man kan passe maden til temaet. Hvis det skal være lidt nostalgisk, kan man holde sin fødselsdag som en sleep over. Her kan man hygge, få god mad, og lave lækre drinks. Det er en gode måde, at sikre sig, at festen bliver på stedet. Det er nemlig de færreste, der gider gå i byen i nattøj.