Husk at fordybe dig og bliv sundere

Flere og flere går ned med stress grundet for travlt på arbejdet i disse tider, for der har aldrig været mere fokus på, hvordan vi skal være perfekte i både vores arbejdsliv, familieliv og fritid.

Mange giver sociale medier skylden, hvor vi oftest kun ser andre menneskers sejre, men ikke svagheder, og hvor flere pynter på hverdagen for at fremstå bedre over for sine følgere.

Det er umuligt at leve op til at skulle være enormt succesfuld karrieremenneske, den bedste mor, der bager boller og lægger perleplader med børnene, samt træner op til en marathon ved siden af. Og hvis det er de idealer, mange prøver at leve op til, er det klart, at flere og flere går ned med stress.

Stress af

Det er så vigtigt at huske på at stresse af, og måske endda også skrue ned for forventningerne til sig selv og også mærke efter, hvad der er vigtigt for en selv, og ikke vigtigt for at kunne smide det på Facebook, så man kan være med i perfekthedsræset, der ofte kører derinde.

For rigtig mange kan det være en god idé at få en fritidsaktivitet, der ikke nødvendigvis er meget nedslidende, men i stedet har fokus på fordybelse langt væk fra de mange skærme, der normalt fylder meget på de flestes job, men også i fritiden.

Det er meget tilfredsstillende at give sit hoved lidt fred og i stedet kaste sig over noget mere praktisk og fysisk, der skal laves med hænderne og ikke bag en computerskærm.

Med praktiske opgaver får man også et konkret resultat af sit arbejde, og det giver rent visuelt en hel anden tilfredsstillelse, end det giver at sende en mail af sted.

Få en hyggelig hobby

Så stress af med en hyggelig hobby, der lader dig bruge dine hænder og giver dig et fysisk produkt som resultat på dit arbejde. På den måde får du også en opgave, der har en afslutning, og som ikke skal hænge over hovedet på dig som et ekstra stressmoment.

Det er blevet mere populært at strikke og hækle igen, og diverse mormødre rundt omkring i landet, er ved at lære dette fine håndværk videre til deres børnebørn, så de kan afstresse med det.

Mange har også glæde af at lave deres egne smykker, for også her får du et helt konkret resultat af dit arbejde, som du tilmed kan tage på og glædes af i din hverdag.

Smykkefremstilling er ikke kun for guldsmede, og du kan kaste dig over dette skønne håndværk på mange forskellige måder. Ravstedhus.dk har alle de smykkedele, du kunne få brug for, og du vælger selv sværhedsgraden af de smykker, du gerne vil fremstille.

Hvis du har mod på at dygtiggøre dig inden for feltet, kan du tage et af de smykkekurser, som Ravstedhus.dk tilbyder. Her lærer du alt om de mange forskellige måder, du kan lave smykker på, og du får en hyggelig og givende hobby, der lader dig stresse af i hverdagen og giver dig smukke smykker, som du kan bære og få glæde af.