Indret din stue med naturen

Det er blevet meget populært at byde naturen velkommen ind i vores hjem. I mange år har det været den minimalistiske overflade, som har domineret den danske boligstil, men nu er indretningen begyndt at trække i en mere rå retning. I denne artikel vil vi give dig nogle bud på, hvordan du kan implementere den naturlige rå stil ind til din boligindretning.

Det karakterfyldte plankebord

En god måde at indrette din stue med naturen på, er ved at anskaffe dig et smukt plankebord. Et plankebord vil kunne skabe en mere rå og behagelig stemning, som vil gøre stuen til dit favoritrum.
Plankeborde fås i rigtig mange forskellige materialer, nuancer og størrelser. Det er især materialet, der har en stor indflydelse på, hvad plankebordet vil komme til at koste. Kvaliteten har derfor en stor betydning for den endelige pris. Desuden er det vigtigt at sørge for at træet er ovntørret således at træet vil vedligeholde den samme form i hele bordets levetid.
Et plankebord er et statementpiece, som helt sikkert vil udløse en wow-effekt fra dine gæster.

En jungle af planter

For at skabe noget liv og tilføre lidt farve ind til din stue, kan det være fordelagtigt for dig at anskaffe dig nogle naturlige planter. Med planter kan du udfolde din kreativitet og finde de rette placeringer til dem i hjemmet. Planterne vil også komplimentere plankebordet utroligt flot.
Planter kan faktisk også bidrage til, at du får mere inspiration, når du har en hjemmearbejdsdag eller en hjemmestudiedag.
Hvis du allerede nu ved, at du ikke vil være i stand til at vande planterne et par gange om ugen, kan det være en god ide at købe falske planter i stedet for. Nu til dags kan man næsten ikke se forskel.

Skab en rød tråd med et trægulv

Hvis du ønsker at gå all-in på dette projekt, kan du overveje at skifte dit gulv ud med nye støvede træplader. Støvede træplader ses ofte i de lidt ældre københavnske lejligheder, og det kan du med fordel lade dig inspirere af. Der følger en vis frihed med, når du vælger at få lavet et trægulv, da du helt selv kan vælge farve og materiale, og du kan derfor tilpasse gulvet, så det passer lige præcis til din smag.
Man får en hel anden fornemmelse, når man indtræder en bolig, der har træplader. Det bliver ved første øjekast et mere hyggeligt og behageligt sted at være.

Den nye indretning vil give dig en masse ny motivation til at yde dit bedste i hverdagen. Bagefter kan du forkæle dig selv med nogle Hair Gummies fra HairLust, noget lækkert te fra A.C Perchs eller en god serie fra Netflix.