Juice dig til bedre sundhed

At juice er blevet den nyeste trend, og folk er begyndt at presse deres egen juice som aldrig før. At drikke hjemmelavet juice er fantastisk sundt, og der er mange sundhedsfordele. Juice gør dig sund indefra og giver en sundhed, der stråler igennem på overfladen. Ens hud ser sundere øjnene, ens øjne bliver klarere og man bliver ikke så nemt syg. 

Hvorfor ikke bare købe juice?

Det første spørgsmål, der melder sig hos mange er: ”Hvorfor ikke bare købe juice i supermarkedet?”. Svaret er meget simpelt. Den juice du køber i supermarkedet er højest sandsynligt fyldt af tilsat sukker og mangler derudover mange af de vigtige vitaminer.

Derudover er målet med juice også, at man ikke skal drikke ren frugtjuice. I stedet bør du satse på at få grøntsagsjuice, hvor der kun bruges en smule frugt til at give sødme. Dette fås meget sjældent i supermarkedet og hvis det gør, er der oftest enormt dyrt.

Hvorfor ikke bare spise grøntsager?

Man kan også spørge sig selv, hvor man ikke bare spiser grøntsagerne i stedet for at lave dem til juice. Svaret er enkelt, det er ganske enkelt de færreste danskere, der får spist de nødvendige mængder grønt hver eneste dag, og det er endnu færre, der får spist med stor nok variation af grøntsager.

Dette kan løses med juice, da et enkelt glas kan indeholde næring fra meget store mængder grøntsager.

Find opskrifter

Hvis du vil i gang med at lave din egen juice, kan det anbefales at starte med at finde opskrifter online. Det er forskelligt, hvilke grøntsager og frugter, der passer godt sammen, og opskrifter kan hjælpe dig godt på vej. Nogen typer juice er en tilvænningssag med hensyn til smag, men dine smagsløg vil gradvist blive gladere for dem. Til sidst vil juicen være en fornøjelse, og din krop vil takke dig.