Motion og arbejde kan sagtens hænge sammen

Der er mange som ikke føler at tiden er der i hverdagene til at få dyrke motion. Mange har travlt med arbejde, afhentning af børn og madlavning. Derfor er overskuddet ikke altid det helt store sidst på aftenen, så er det nemmere at smide sig på sofaen. Men der er hjælp at hente, og det kræver ikke et dyrt medlemskab i det nærliggende fitnesscenter eller en masse tid.

1: Den nye måde at dyrke motion på

Der er nemlig kommet en ny smart løsning, som gør det muligt at få rørt sig, mens man er på arbejde. Det eneste det kræver er et Steppie balancebræt. Steppie er enkelt at anvende og har et stilrent og enkelt design, som passer ind både på kontoret og hjemme i stuen.

I modsætning til et traditionelt vippebræt med kugler, kræver Steppie ikke den samme energi, balance og koncentration at anvende. Det er derfor nemt at anvende balancepladen, uanset alder og balanceevne. Man kan med fordel holde ud at stå op i flere timer, da Steppie medvirker ømme og trætte fødder, i forhold til at stå direkte på gulvet.

2: Fordele ved det nye ergonomiske balancebræt

Steppie er nemt at anvende og har rigtig mange fordele, som kan hjælpe mod flere problemer. En af de helt store fordele er at man kan tabe sig, helt uden at gøre noget andet end at stå på balancebrættet. Steppie er en fantastisk hjælper hvis du især har stillesiddende arbejde. Balancepladen kan nemlig være med til at give en dobbelt så høj forbrænding som når man sidder ned.

Steppie er med til at give en mere rank kropsholdning, da det træner din ryg og derved styrker den. Motion er med til at give mere energi og forbedre koncentrationen, og Steppie sørger for at du får motioneret og derved fornyet energien og en bedre koncentrationsevne. Balancebrættet er også med til at styrke nogle af de mere dybtliggende muskler, som normalt ikke er så nemme at træne.

Steppie kan være med til at dårlige knæ og dårlige hofter ikke udvikler sig yderligere. Ved regelmæssig anvendelse at balancebrættet kan det også være med til at forebygge de fleste skader omkring ankler, knæ og fodled. Flere professionelle skiløbere og håndboldspillere anvender Steppie til at reducere skader. Her er balancepladen yderst effektiv til anvendelse i forbindelse med genoptræning, og i forhold til et almindeligt balancebræt er det nemmere at anvende.

3: Steder at anvende Steppie balancebrættet er mange

Man vil få rigtig meget ud af balancebrættet, hvis man normalt sidder meget ned på arbejdet eller i det hele taget i løbet af dagen. Så det er bare med at komme op at stå ved hæve/sænkebordet og komme i gang med at forbrænde kalorier. Steppie kan også anvendes hjemme foran fjernsynet eller computeren. Det er faktisk muligt at anvende Steppie rigtig mange steder, det kræver kun at der er en plan overflade uden skarpe sten eller andet der kan beskadige bunden.

4: Ved at anvende Steppie kan man forlænge sin levetid

Er man typen der sidder meget ned i løbet af dagen og derved er fysisk inaktiv, kan det være med til at fremprovokerer flere alvorlige sygdomme. Med Steppie får man en masse fordele som kan være med til at forbedre og forebygge diverse skader.

Når man får rørt muskler og led stort set dagligt kan det være med til at forlænge ens levetid, og her kan Steppie blandt andet være med til at forebygge flere folkesygdomme som hjertekarsygdomme, diabetes og flere cancertyper.

Har du fået vækket din interesse for dette smarte balancebræt, som kan anvendes dagligt, hele året rundt og giver en masse fordele, så kan du læse mere på denne side.