Kosttilskud til alle formål, få et overblik

Hvis du åbner køkkenskabene i mange af de danske køkkener. Så ser du mange produkter, som er sunde og skal være med til at bidrage til en sund kost i hverdagen. Specielt kosten er vigtig, hvis man gerne vil opnå nogle resultater med ens krop. Der er mange forskellige kosttilskud man kan tage afhængig af hvilken effekt man vil opnå, om det er en hurtig spurgt eller store muskler eller bare at have de rigtige vitaminer og mineraler.

Læs mere om de forskellige kosttilskud herunder og hvordan du kan give dig selv det rigtige sundhedsboost i hverdagen.

Kosttilskud til din livsstil

Hvis du ønsker at blive slankere ved vægttab, eller om du gerne vil tage på i muskler, så er kosten alt afgørende. Det er dog ikke altid, man får alle de vitaminer, og mineraler man har brug for via en sund og varieret kost. Derfor kan man tage vitaminer, hvis man er i underskud af visse vitaminer. Det kan både være A, B eller C-vitaminer, de kan tages i pille om morgenen til sin morgenmad.   

Hvis du gerne vil blive større, i form af at få større muskler, så er protein med til at skaffe en hurtigere opbygning af muskelmasse. Det er derfor mange køber proteinpulver, som kosttilskud til at supplere der træning. Man kan købe proteinpulver mange steder med mange forskellige smage. Du kan derfor bruge kosttilskud, som supplement til din daglige kost og træning. På mange fitness hjemmesider kan man både finde kosttilskud, til supplement til hverdagens kost men man kan også finde træningsudstyr, når der skal trænes oppe i fitnesscenteret, eller hvis der bare skal lave nogle enkelte øvelser søndag formiddag.

Giv dig selv et boost

 Du kan i hverdagen give dig selv et boost i form af vitaminpillerne så du kan får de rigtige vitaminer når du er aktiv derfor er det vigtigt at få nogle kosttilskud der hjælper for at du får de rigtige vitaminer og næring under arbejdet.

Kosttilskud til tennisspillere

Kreatin er et stof som vi har i kroppen. Det er et stof vi får fra kød og fisk, som også dannes naturligt i vores krop. Det er et middel, der har stor betydning for vores kortvarige og intensivt arbejde. Det er derfor man kan tage ekstra kreatin for at booste sin kortvarige og intensivitet arbejde. Den mest almindelige form for kreatin tilskud er kreatin monohydrat, den har især to positive effekter for sportsudøvere. Det kan give øget kapacitet under træningsøvelser, såsom ved korte spurte, og det kan give større muskler ved løft af vægte i forhold til styrketræning. Vi har alle kreatin lagre i vores krop, det er mening med et ekstra kreatin tilskud at effekten af kreatin holder længere. Der er dog studier, der har vist at omkring 30 % af os mennesker har ikke gavn af et ekstra tilskud kreatin, da vores kreatin lagre er helt fyldte fra vores kost og derfor vil et ekstra tilskud ikke hjælp. Det er derfor det vil være en godt kosttilskud at tage i forhold til at booste ens motion. Kreatin og andet helsekost kan fås på nettet. Hvis man arbejder på kontor så er det vigtigt for ens holdning og træning at man spiser ordentlig og sidder ordentligt, derfor kan du med fordel købe  god laboratoriestole for da du sidder ordentligt.

Tak for at du læste med. Jeg håber du er blevet inspireret til at leve et sundt liv.