Lær dig selv at kende igennem stjernerne

Vi mennesker stræber efter personlig udvikling og at opnå større selvindsigt med os selv. Der er tusinde vise af måder, som folk tyer til, når de forsøger at lære sig selv at kende – alt fra psykologer til selvhjælpsbøger bliver taget i brug. Men hvorfor er det så vigtigt at kende sig selv? Det er ganske enkelt en måde at opnå større mental tilfredsstillelse og blive bedre til at takle de forhindringer, som livet smider efter os.

Om at hvile i sig selv

Man siger af og til om en person, at vedkommende hviler i sig selv. Det er noget, som mange ønsker at kunne opnå, for det er svært at føle en form for usikkerhed omkring sin identitet.

For mange udvikler denne usikkerhed sig over årene og medfører dårlig selvtillid eller endog psykiske problemer. Vi lever i en omskiftelig tidsalder, hvor forandringer sker med lynets hast, så det er vigtigt at kende sig selv. For at sige det med andre ord kan man nærmest forklare det med, at det er vigtigt at kunne holde fast i sig selv, når resten af verden rundt omkring en skifter.

Det giver mere selvsikkerhed og en stærkere psyke, som nemmere kan klare livets udfordringer. Dette er bestemt ikke irrelevant i et land, hvor stress og depressioner er blevet folkesygdomme.

 

Astrologi – fup eller fakta?

Astrologi er meget omdiskuteret i Danmark, og det er bestemt ikke alle, der tror på det. Det er klart, at der også kun er begrænset sandhed i de meget generelle horoskoper, som man kan finde i ugebladene.

Mange vælger imidlertid at få lavet et specielt horoskop for deres stjernetegn på netop deres fødselstidspunkt. Dette giver et langt mere præcist grundlag for at tegne et horoskop. Faktisk fylder horoskopet helt op imod 40 sider, og mange bruger det som en form for selvudvikling, hvor de lærer sig selv bedre at kende, og lærer hvordan de bør agere i hverdagen.

Man kan altid diskutere om astrologi er fup eller fakta. Der er mange som sværger til det, og er yderst imponerede over hvor præcist et horoskop kan laves. I sidste ende kan man sige, at hvis den enkelte kan finde et ståsted og en tryghed i et præcist, personligt horoskop, så er det præcist lige så værdifuldt som analyser fra den dygtigste psykolog. Hvis du er kritisk, kan du selv prøve at få lavet et horoskop – du vil måske blive overrasket.