Pas godt på dig selv som ældre

Få motion som ældre

Selvom at du er oppe i årene er det yderst vigtigt, at du holder kroppen i gang, for netop at undgå en masse skavanker og en usund livsstil. Der findes mange hjælpemidler, som kan få dig til at komme mere ud i hverdagen. Læs med og hør hvordan.

Sådan holder du dig i gang

Når man kommer op i årene, er det yderst vigtigt at du holder kroppen i gang. Det vigtigste er faktisk benene, og så kan du fokusere på resten derefter. Benene er som regel noget af det, som først giver op på os mennesker, når vi bliver ældre. Om du vil det eller ej, så kan man altså ikke komme uden om. Der er ikke nogen let vej, men den behøver dog heller ikke at være besværlig.

De små ting, kan gøre den store forskel. Investér noget tid i din krop og dit velvære. Det kan være en god idé at komme ud flere gange om dagen. Tag eventuelt børnene eller børnebørnene med på en hyggelig gåtur i ny og næ. På den måde holder du også hovedet i gang, så det faktisk bliver en win win at tage på en gåtur.

Føler du, at du har for mange skavanker til at klare dette, skal du ikke lade det stoppe dig. Hos Livetsomsenior.dk, kan du fine alverdens gode ting, som virkelig kan forbedre din tilværelse og livskvalitet. På denne side, kan du finde alt lige fra vandrestave, til stokke, til rollatorer og en hel masse andet.

Der er ingen der siger, at du behøver at købe noget, men du kan blot tage et kig, og se om du kan blive fristet eller inspireret af nogle gode muligheder, som virkelig kan få dig op ad stolen og ud ad døren. Du kan finde en masse gode ting lige her hos Livetsomsenior.dk

Hold hovedet i gang, så du kan mindske risikoen for demens

Det er faktisk mindst ligeså vigtigt som kroppen. Ældre mennesker har meget større sandsynlighed for at få demens, hvis ikke de holder hjernen i gang. Dette kan du undgå ved for eksempel at løse kryds og tværs’er, eller spille huskespil eller quiz-spil med din familie. Dette kan være en rigtig god måde at holde hjernen i gang på.

Det kan være en god idé at socialisere med andre mennesker, så du derved holdes i gang aktivt. Oplevelser er også noget, som virkelig kan få hjernen i gang. Du kan for eksempel tage dine børnebørn med ud og se et spændende museum, hvor du kan dele din viden og få nogle gode stunder med børnebørnene.

Med disse råd, kan du hurtigt komme godt i gang med en mere aktiv livsstil, så du kan være sund og rask i mange år endnu.

God fornøjelse!