Sådan får du nok proteiner i din kost

Når du går i gang med at træne, er det vigtigt, at du også ser på din kost og ændrer den, så du giver din krop den bedste mulighed for at bygge muskler og restituere, når du hviler dig mellem dine ture til fitnesscenteret.

Når du bygger muskler er det enormt vigtigt for kroppen at få proteiner. Proteiner findes i mange madvarer som kød, fisk, æg, yoghurt og mange andre madvarer. Hvis du gerne vil give dine muskler de bedste muligheder for at vokse, så skal du indtage en del mere protein, end du sikkert er vant til.

 

Det kan godt være en svær opgave at indtage så meget protein, og derfor er det en god idé at anskaffe sig noget proteinpulver, så du kan supplere de proteiner, du får gennem kosten, med lidt hurtige proteiner i form af pulver.

 

Der findes enormt mange forskellige slags proteinpulver, og du kan prøve dig frem for at finde lige præcis den, der passer bedst til dig.
Hvis du vil bruge proteinpulveret i din madlavning, er det en god idé at købe et pulver uden smag. Så tager det nemlig ikke smagen fra de øvrige ingredienser. Men hvis du bare vil lave en hurtig shake, så kan du sagtens købe proteinpulver med smag.