Sådan slipper du for rynker

Hvis du nogensinde har undret dig over, hvorfor folk i Hollywood slet ikke har ligeså mange rynker som mange andre mennesker, så er forklaringen helt simpel. De sørger for at bruge en masse creme, gode ansigtsbehandlinger og så benytter de selvfølgelig også botox.

Hvis du lægger mærke til det, så kan stort set ingen af de mange talkshowværter bevæge deres pande længere, fordi de får botox i den. Der er intet galt med botox, og du behøver ikke overdrive det. Når det er lavet ordentligt, så ser du det ikke, så ser du bare, at der er en person uden rynker. Udover botox er der også andre ting, som du kan gøre.

 

Spis sundt

Generelt skal du undgå at spise en masse usundt mad. De fleste af os undgår primært usund mad, fordi vi ikke ønsker at blive tykke, men faktisk er det også dårligt for din hud, hvis du æder den ene pizza efter den anden.

Derfor bør du begynde at spise sundere. Her er det især godt at spise masser af frugt og grønt. For sundhedens skyld anbefaler Sundhedsstyrelsen, at du spiser seks stykker frugt og grønt dagligt. Her vil de gerne have, at du spiser en masse grove grøntsager. De fleste af os er nok bedst til kun at spise frugt, men du skal også spise grove grøntsager. Det bliver din hud også glad for.

 

Rynk ikke panden for meget

De fleste får panderynker, og selvfølgelig kan du ikke gøre noget ved det. Men det betyder ikke, at du ikke kan mindske det, hvis du ønsker at gøre det. For der er ingen grund til, at du sidder og rynker panden hele tiden.

Selvfølgelig må du godt vise, at du er glad og ked af det, men mange rynker panden, når de taler helt almindelig. Det betyder, at de hurtigere får panderynker end andre, og når du først har fået det, så er der kun botox tilbage til at hjælpe på problemet.

 

Få en ansigtsbehandling eller ti

Du bør få en ansigtsbehandling en gang om ugen, så du er sikker på, at din hud bliver flot. En ansigtsbehandling er noget af det bedste, som du kan gøre for din hud, fordi du fjerner alle de døde hudceller, så den bliver flot.

Desuden sørger du for at få ny fugt de steder, hvor du fjerner de døde hudceller. Flere år med denne behandling kommer du til at kunne se i længden, så vi vil anbefale, at du i hvert fald får en god ansigtsbehandling engang om måneden. Men også gerne oftere.

Husk til sidst at du kan supplere alle disse ting med botox. Hvis du gerne vil vide mere om botox, kan du få masser af information om det her.