Sådan undgår du stress i december

Om et par dage skriver vi december og selvom meningen med december er, at det skal være en måned med tid til julehygge, er der desværre mange der oplever at blive lidt stresset i løbet af december. Vi har derfor lavet en lynguide til hvordan du undgår julestress i december.

 

Lav lister med alt det du skal have styr på

For at undgå at miste overblikket i løbet af den travle julemåned, er det en fordel at lave lister med det, som du skal have styr på. Det kan fx være en liste med alle de julegaver du skal købe, en liste med madindkøb og en liste med praktiske opgaver inden juleaften.

Især med julegaverne er det en god idé at lave en liste. Det kan nemlig godt blive svært at overskue alle julegaverne, hvis du ikke har en liste med det fulde overblik. Samtidig kan du skrive ned hvad du gerne vil give de forskellige personer i gave. På den måde får du er langt bedre overblik, og det vil også blive nemmere at komme i gang med at købe julegaverne i god tid.

Og med overblik over julegaverne og andre indkøb har du en langt bedre chance for at komme igennem december uden stress.

 

Fix hængepartierne inden december

Du har garanteret et par hængepartier, som du egentlig skal have styr på. Det er helt almindeligt at have hængepartier – det har de fleste af os. Men inden vi går ind i en stresset julemåned, er det en fordel at få styr på de forskellige hængepartier.

Det kan fx være du mangler at få styr på forsikringspapirer, så du er sikret personskadeerstatning, eller det kan også være tandlægebesøget der er blevet udskudt et par gange. Hvis du ikke er sikker på om du har de rigtige forsikringer i forhold til personskadeerstatning kan du læse mere ved at klikke her.

Uanset hvilke hængepartier, du mangler at få styr på, er det en klar fordel at få ordnet dem inden december. På den måde får du en langt bedre chance for at slappe af og koncentrere dig om juletingene.

 

Spar tid ved at købe julegaver online

Et sidste råd til at komme igennem december uden julestress er at spare tid ved at købe dine julegaver online. Julegaveindkøb er noget af det, der tager mest tid i løbet af december, og det er derfor en stor fordel, hvis du kan spare tid på det punkt.

Når du køber julegaverne online, sparer du tid fordi du ikke skal tænke på transport, åbningstider eller andre praktiske foranstaltninger. Du kan sidde hjemme fra sofaen og købe julegaverne, og så bliver de leveret lige til din hoveddør.

Du tænker måske, at det er dyrt med fragt. Men mange webshops tilbyder fri fragt, mens andre har gode tilbud, så det sagtens kan betale sig at betale fx 30 kr. for at få pakken leveret.