Sex er sundt, så nyd det

Vi ved alle sammen at sex ikke blot er det der er nøglen til menneskets eksistens og overlevelse som race, men sex kan (og bør) også være sjovt og nydelsesrigt.

Det er også meget sundt at have sex, hvilket er blevet bevist i mange forskellige videnskabelige studier foretaget siden tidernes morgen.

Men hvor sundt er det egentlig at have sex både for en selv og ens sexpartner? Sex kan – for bare at nævne et par få fordele – reducere et for højt blodtryk, forbedre immunforsvaret og afstedkomme et bedre hjertehelbred. Så gør det til en oplevelse for både dig selv og din partner næste gang I finder jer vej hen til soveværelset!

Fordelene ved et aktivt sexliv

Som sagt er selve akten sex godt for at forhindre visse hjertekarsygdomme og forbedre immunforsvaret, så det er bedre rustet til at afvise sygdomme. Men vidste du at sex også kan have en helt naturlig og ikke mindst hurtigvirkende smertestillende effekt på din krop og modvirke psykiske sygdomme såsom depression og angst? Der er også flere studier, der peger på at man sover bedre, hvis man dyrker sex et givent antal gange om ugen eller måneden.

Ikke nok med at du får et tættere og bedre fysisk nært forhold til din partner via sex, din libido og sexlyst bliver også højnet, jo mere sex du har. Så for dem der ikke dyrker sex særlig tit, kan det være fordelagtigt at undersøge hvorfor, da sex har en masse fordele, der forekommer helt naturligt og sundt.

Gør det til en oplevelse

Når nu du ved at sex er sundt og også en af de bærende årsager til menneskeheden som race, er det oplagt nu mere end nogensinde før at gøre sex til en oplevelse, ikke kun for dig, men også din partner.

Det kan for eksempel gøres ved at prøve nogle nye stillinger af, have mere fokus intimitet ved at røre ved hinanden og se hinanden dybt ind i øjnene, da det højner følelsen af nydelse. Det er selvfølgelig allerbedst hvis I har beskyttet sex til at forhindre uønsket graviditet og sexsygdomme. Den rigtige prævention såsom kondomer er ikke blot en af de mest sikre præventionsformer, men kan også købes i en række forskellige farver, smage, størrelser og varianter.

Prøv jer frem og se hvad der passer til jer og hvad I godt kan lide. Køb dem her.